Distribution

Distribution på Fyn

Søger du en kompetent og professionel distributionspartner til at stå for håndtering og distribuering af dine varer?

Så behøver du ikke lede længere. Hos Dilligencen tilbyder vi nemlig distribution til både private og erhverv. Vi kan løfte små som store opgaver, der kræver en forsvarlig og hensigtsmæssig håndtering af varer, gods m.m.Du kan derfor trygt lægge din distribueringsopgave i vores hænder.

Hos Dilligencen har vi stor erfaring med distribution for vores kunder i Odense og på resten af Fyn, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med lige netop den opgave, du står med. Hvad end det drejer sig om en fast aftale, dagtildaglevering eller enengangsydelse, så står vores dygtige vognmænd klar til at hjælpe

Distribuering, der passer dig 

Dilligencen tilbyder skræddersyede distributionsløsninger, hvor der til enhver tid tages højde for dine specifikke ønsker og behov til opgaven. På den måde kan vi nemlig sikre dig den bedst mulige løsning, som imødekommer netop dine behov for distribuering. Ingen opgave er ens, og behov kan derfor også variere meget fra kunde til kunde. Det har vi fuld forståelse for, hvorfor vi forud for opgaven også altid tager en snak med dig om opgaven, så vi sammen finder frem til den løsning, der bedst løser din distribueringsopgave.

Lader du Dilligencen stå for din distribueringsopgave, er du garanteret kompetente og dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for faget. Vores team er veluddannede inden for transport, så du kan være sikker på, at vi håndterer dine varer forsvarligt og korrekt under hele processen lige fra afhentning til levering. Vi gør meget ud af at sikre din tilfredshed, da det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores service. Derfor går vi også gerne den ekstra mil, så du uanset din opgave kan være sikker på kvalitet og en service ud over det sædvanlige med os som samarbejdspartner.

Kontakt os

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvordan vi kan løfte din distribueringsopgave, har du spørgsmål til vores services, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på netop din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail@dilligencen.dk eller på 22 71 90 50.

Sammen finder vi den helt rette løsning, der sikrer dig en korrekt håndtering og den bedst mulige oplevelse i forbindelse med distribuering og så er det altid til den aftalte tid og pris.

Dilligencen Aps

Hurtig og sikker transport

Ove Gjeddes Vej 27 st th
5220 Odense SØ
CVR 35820256