Om os

Om Dilligencen

Dilligencen er et fynsk transportfirma med hovedsæde i Odense, hvorfra vi løfter forskellige opgaver indenfor transport og distribuering for både private og erhvervskunder. Hos os har hurtig og sikker transport højeste prioritet, så du trygt kan lade os stå for opgaven.

Firmaet blev etableret tilbage i 2002, og siden begyndelsen har vi tilbudt en lang række skræddersyede løsninger inden for både kurerkørsel, distribution og firmakørsel. Vores team består af faste, professionelle vognmænd, der alle vægter kvalitet og service højt. Vi er veluddannede inden for transportfaget, så vi til enhver tid kan sikre dig en forsvarlig håndtering af dit gods, ligesom du også kan være sikker på, at opgaven udføres korrekt og til den aftalte tid og pris. Vores fornemste opgave er sikre din tilfredshed, og derfor gør vi også gerne det ekstra for at sikre dig den bedst mulige oplevelse med os som samarbejdspartner.

Hos Dilligencen kører vi døgnet og landet rundt og sørger for både hurtig og sikker levering af dine varer, gods m.m. Vi kører med gardintrailer samt fast boxtrailer, så vi kan tilbyde at køre med alt lige fra breve og pakker til forskelligt gods. Vi er tilknyttet DSV og Freja i forbindelse med distribution. Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail, såfremt du skulle have spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om det er i forbindelse med spørgsmål, eller hvis vi skal hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os

Dilligencen Aps

Hurtig og sikker transport

Ove Gjeddes Vej 27 st th
5220 Odense SØ
CVR 35820256