Kontakt

Kontakt os

 

Hos Dilligencen sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til opgaven. Hvad end det drejer sig om spørgsmål til vores services, du sidder med en konkret opgave, vi skal løfte, eller du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder for transport, kurerkørsel, firmakørsel eller distribution.

Du er således altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores mange forskellige transportløsninger, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med vores service, ligesom vi også bestræber os på at give dig den bedst mulige oplevelse i forbindelse med din transportopgave. Det kan i nogle tilfælde godt være svært at vide, hvilken løsning der passer bedst til lige netop din opgave, og derfor sidder vi naturligvis klar på telefonen til at besvare alle dine spørgsmål.

Hos os kan du føle dig i trygge hænder både før, under og efter vi har løst din opgave. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os på mail@dilligencen.dk, og så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt og senest inden for 24 timer, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Det er helt op til dig, om du helst vil ringe ind eller skrive til os uanset hvad sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål efter bedste evne. Har du spørgsmål, brug for hjælp til transport eller andet? Så finder du herunder vores kontaktoplysninger.

Dilligencen APS

Adresse

Hurtig og sikker transport

Ove Gjeddes Vej 27 st th
5220 Odense SØ
CVR 35820256