Kurerkørsel

Kurerkørsel for erhverv

Hos Dilligencen er vi fuldt bevidste om, at transport gerne skulle gå op i en højere enhed, og derfor står vi også klar til at hjælpe med både planlægning, pakning og overlevering efter endt transport.

Intet overlades til tilfældighederne, når du lader os stå for transporten i stedet er du garanteret en komplet løsning af høj kvalitet og med dig i fokus. Her er du sikker på et tillidsfuldt samarbejde til konkurrencedygtige priser.

Med os som dit transportfirma er du garanteret professionelle vognmænd, der sørger for en transport, der foregår på dine vilkår. Det betyder også, at vi bestræber os på altid at overholde aftalte betingelser og leveringstid. Det kan derfor godt betale sig at lade Dilligencen stå for transporten.

Professionel kurerkørsel til dine behov

Vi er et kompetent kurerfirma med stor erfaring inden for kurerkørsel. Uanset dit behov så sørger vi for en hurtig levering. Vores mål er derfor også at hjælpe alle med en sikker og hurtig levering fra A til B, så du kan være helt sikker på, at dine varer kommer sikkert frem til modtageren. Lader du os stå for din kurerkørsel, er du garanteret en professionel samarbejdspartner, der leverer til aftalt tid og pris.

Hos Dilligencen er vi vant til at løfte mange forskelligartede opgaver inden for kurerkørsel, og derfor har vi også stor erfaring med håndtering af forskelligt gods og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med netop din opgave. Hvad end det drejer sig om levering af dokumenter, paller, pakker eller noget helt fjerde, står vi klar til at klare opgaven og sikre en forsvarlig håndtering.

Du kan være helt tryg ved at lade os transportere dit gods. Uanset din opgave sørger vi hos Dilligencen altid for en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dig og dine behov. Derfor tager vi forud for enhver opgave i forbindelse med kurerkørsel udgangspunkt i din specifikke opgave, og de ønsker og krav du måtte have i den sammenhæng. Ud fra dette finder vi sammen den helt rette løsning til opgaven.

Hos os er du garanteret kompetente vognmænd og god service.

Skal vi hjælpe med kurerkørsel?

Står du med en kureropgave, som du søger et kompetent og professionelt transportfirma til? Så lad da Dilligencen i Odense løfte din transportopgave.

Vi gør altid vores bedste for at levere dit gods i samme stand, som da vi modtog det, og til den aftalte tid. Du er velkommen til at kontakte os på mail@dilligencen.dk eller på 22 71 90 50.

Dilligencen Aps

Hurtig og sikker transport

Ove Gjeddes Vej 27 st th
5220 Odense SØ
CVR 35820256